Безплатна доставка от 35,78 BGN

Θήκες Κινητών

( брой продукти: 103 )

При създаването на Realme 12 Pro / 12 Pro Plus Realme се придържа към уникалния дизайн на своя предшественик, но този път създава красив тъмносин и златист цвят, а външният вид на апарата е разработен в сътрудничество с Оливие Савео, който е отговорен за дизайна на обвивките на часовници като Rolex и Breitling. Използването на еко кожа на гърба на смартфона безспорно е попадение. Такъв оригинален дизайн си заслужава да бъде защитен с калъф за Realme 12 Pro / 12 Pro+. За да защитите добре не само красивия дизайн, но и дисплея и камерата, ви препоръчваме да разгледате нашата гама от аксесоари за Realme 12 Pro / Pro Plus в All4Mobi.bg

Покажи само Покажи само
KolorKolor
+ Разширете- Скрий
MarkaMarka
Rodzaj etuiRodzaj etui
MateriałMateriał
+ Разширете- Скрий

В нашия асортимент ще намерите много различни видове калъфи за Realme 12 Pro / 12 Pro+. И така, кой от тях да изберете, за да отговаря на вашите изисквания? Изборът на добър калъф може да бъде труден, но след като прочетете тази статия, със сигурност ще можете да вземете решение.

Ако искате да защитите смартфона си, но не искате да скриете невероятния му външен вид, препоръчваме ви прозрачните калъфи за Realme 12 Pro / 12 Pro+. Те са изработени от висококачествен силикон, а в нашата гама ще ги намерите в основни тънки варианти и варианти за по-силна защита на телефона при изпускане благодарение на технологията за подсилени ъгли. Те имат и повдигнати ръбове около камерата и екрана, така че например в офиса или у дома, когато поставите телефона си на плоско бюро, лещите да не докосват земята и следователно да не се надраскат.

За тези, които искат да защитят смартфона си, но и да му придадат по-делови вид, препоръчваме портфейлните калъфи с капак за Realme 12 Pro / Pro+. Тези калъфи разполагат с места за карти или други малки документи, а дизайнът им позволява смартфонът да бъде разположен хоризонтално, за да участвате удобно във видеоконференции или да гледате видеоклипове в Netflix, YouTube или друга услуга.

Бронираните калъфи за Realme 12 Pro / 12 Pro+ са едни от най-добре защитаващите калъфи, които ще намерите в нашата гама. Те са създадени за работещите в условия, при които има по-голям шанс смартфонът да падне от голяма височина. Те са добър избор и за тези, които дават телефона си назаем на децата си или просто се страхуват да не го повредят. С тези калъфи вече не е нужно да се притеснявате за това, но ако калъфът няма вградена рамка за защита на екрана, препоръчваме да закупите стъкло от нашата гама, което можете да видите ТУК 

За тези, които искат да записват видеоклипове под вода, да използват телефона в басейн или море, препоръчваме нашите водоустойчиви калъфи за Realme 12 Pro / Pro Plus. Те са сертифицирани по IP68, така че можете да сте сигурни, че нищо няма да се случи на телефона ви, а направените записи и снимки ще бъдат невероятен спомен.

Ако искате да защитите екрана и гърба на телефона си, но не искате да скривате дизайна му, препоръчваме ви магнитния стъклен калъф за Realme 12 Pro / 12 Pro+. Той е изработен от закалено стъкло както откъм гърба, така и откъм екрана, а рамката е изработена от алуминий в различни цветове. Това е един от най-продаваните ни калъфи за предишния модел на Realme.

FAQ - Често задавани въпроси

#1 Какъв детски калъф за Realme 12 Pro / 12 Pro+ да избера?

Най-добрият избор тук би бил брониран калъф. При падане в такъв калъф вашият телефон Realme 12 Pro / Pro Plus ще бъде в безопасност и добре защитен. Не забравяйте обаче да закупите допълнително защитно стъкло за екрана на Realme 12 Pro / 12 Pro+ за него.

#2 Ще пасне ли закаленото стъкло на моя калъф за Realme 12 Pro / Pro Plus?

Повечето от нашите стъкла за Realme 12 Pro / 12 Pro+ са проектирани да работят с всички задни капаци. Въпреки това, ако решите да закупите стъкло с черни рамки, препоръчваме ви да проверите размерите на твърдото стъкло за Realme 12 Pro / Pro Plus и да ги сравните с максималните размери на стъклото, което ще пасне на избрания от вас калъф - на всеки калъф от нашата гама е посочена тази стойност.

#3 Трябва ли да си купя калъф за Realme 12 Pro / 12 Pro Plus 5G?

Когато купувате калъф за Realme 12 Pro / Pro Plus, може да ви хрумне дали изобщо имате нужда от такъв, ако задният панел е изработен от кожа, а не от стъкло. Използването на еко кожа, въпреки че елиминира проблема със счупването на гърба, като всеки материал ще се износи с течение на времето. За да запазите уникалния външен вид на Realme 12 Pro / 12 Pro+ 5G и за да сте сигурни, че той ще бъде безопасен при изпускане, препоръчваме да закупите калъфи от нашата гама в XGSM.co.uk. Няма да се налага да се притеснявате за случайни повреди и телефонът ви ще издържи по-дълго.

#4 Оригинални ли са калъфите за Realme 12 Pro / Pro+?

Realme не е произвела калъф за този телефон, но всички наши калъфи са с високо качество и от проверени производители. При нас няма да намерите никакви фалшификати.

#5 Водоустойчив ли е Realme 12 Pro?

Realme 12 Pro е сертифициран по IP65, което означава, че можете да го използвате в дъжда, без да се страхувате от повреда. Струва си да се отбележи, че Realme 12 Pro/12 Pro+ 5G може да бъде случайно потопен във вода за до 30 минути, но за съжаление производителите на смартфони не предоставят приемане на гаранция, ако смартфонът се повреди при контакт с вода. Ето защо за използване под вода препоръчваме водоустойчив калъф, предназначен за гмуркане.

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel