Безплатна доставка от 35,78 BGN

ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ ДА СЕ КУПИ СТЪКЛО ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ ЗА SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA?

2024-02-19

За първи път забелязах стъклото за защита на личните данни на iPhone 3GS на един приятел в училищния коридор. Беше преди векове, но дори тогава неприкосновеността на личния живот на екрана на телефона беше важна за някои технологични фенове. По онова време то беше скъп куриоз, а днес е достъпно за всички и за някои от тях е невъзможно да си представят, че използват телефона си без стъкло за поверителност.

Стъклото за поверителност за S24 Ultra се цени от хора, за които поверителността е важна, така че любопитните съседи в автобуса да не виждат нищо на телефона, защото с поставено стъкло екранът не може да се види отстрани. Стъклото затъмнява дисплея забележимо, но все пак не напълно, а достатъчно, за да не може някой отстрани да прочете информацията на телефона.

Антишпионското стъкло за S24 Ultra обаче има някои недостатъци. За съжаление, пръстовите отпечатъци не работят, а разпознаването на лица е възможно, ако стъклото има изрез за предната камера. Такова стъкло е приватизационното стъкло за S24 Ultra на ERBORD. Стъклото има малък отвор за предната камера, което означава, че (селфи) снимките няма да излизат затъмнени.
Ако търсите капак, който да приватизира, тогава трябва да приемете проблема с разчитането на пръстови отпечатъци. Поради тази причина при антишпионското стъкло препоръчваме да деактивирате опцията за отключване на екрана с пръстов отпечатък или да използвате алтернативни методи като парола или шаблон.

Ъгълът на видимост при антишпионското стъкло варира, а "приватизацията" действа най-силно при максимално затъмнен екран.

 

Като цяло, след прилагане на антиприватното стъкло върху S24 Ultra под определен ъгъл, не можете да видите нищо на екрана, което понякога е дразнещо, когато искате само да погледнете бързо часа и не можете да видите нищо на екрана (но това е работата на антиприватното стъкло :). Когато човек погледне отстрани, има чувството, че човекът, който използва телефона, гледа изключен екран. И това е смисълът.

 

Обобщена информация за антишпионското стъкло за S24 Ultra:

Плюсове
+ поверителност

+ сигурност на данните

+ затъмняване на екрана (за тези, които не обичат ярките екрани)

+ безупречна чувствителност на екрана
Минуси

- проблем с разчитането на пръстови отпечатъци

- Затъмняване на екрана (за тези, които не обичат по-ярък екран)

- необходимост от отключване чрез алтернативни методи

 

Приватизационното стъкло е трудно да се сравни с обикновеното прозрачно стъкло за екран, тъй като това са продукти с напълно различни свойства, така че изборът дали да купите антишпионско или обикновено стъкло зависи от всеки от вас индивидуално. Каквото и стъкло да изберете за Galaxy S24 Ultra, ще го намерите в All4Mobi.bg

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel